ŞANLIURFA / HALİLİYE - Şanlıurfa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Şanlıurfa genelinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Ortak Yazılı Sınavlarda kullanılacak konu soru dağılım tabloları yayımlanmıştır. İl alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünce 8 - 9 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen İl Sınıf/Alan Zümre Başkanları toplantılarda okullarda yapılacak ortak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tabloları hazırlanarak karara bağlanmıştır. Tablolara erişmek için aşağıdaki bağlantılardan ilgili dersin karşısında yer alan "İndir" butonuna tıklayabilirsiniz.

Ock

Milli eğitim bakanlığı busluluk sınavı uygulama kılavuzunu linke tıklayarak indirebilirsiniz. Sınav takvimi, sınav uygulama kuralları, sınavla ilgili tüm bilgiler kılavuzda belirtilmiştir. Sınava girecek olan öğrencilerimizin kılavuzu incelemeleri önemle rica olunur.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı sorumluluk sınavları takvimi linkte paylaşılmıştır. Sorumluluk dersi olan öğrencilerimiz e-okul ve karnelerinden hangi dersleri olduğunu öğrenerek takvimde belirtilen gün  ve saatte sınav salonunda hazır olmaları gerekmektedir. Sınavdan sorumlu olan öğretmenler listede belirtilmiş olup hangi konulardan sorumlu olduğunuzu öğretmenlerinizden öğrenebilirsiniz.